HTML

Flavin7 flavin , őssejt terápia

Flavin, flavin7, flavinárium és őssejt kapszula. Az olimpiq stemxcell őssejt-terápia megsokszorozza a felnőtt őssejtek számát, így megújítva a hibásan működő szerveket!

Friss topikok

Archívum

Flavonoidok szerepe az egészség megőrzésében és a rák megelőzésében

2008.10.01. 08:53 flavinbolt

Az ezredfordulót megelőző években, és azt követően, 2001-ben is az antioxidánsokkal, flavonoidokkal, resveratrollal kapcsolatos tudományos közlemények a szív és a keringési rendszer megbetegedései mellett főként a rosszindulatú daganatos megbetegedésekre is kiterjedtek.

Ma már közel 4 millió bejegyzés, fórum, publikáció, tanulmány létezik a flavonoidok pozitív élettani hatásairól.
A flavonoidok tudományosan igazolt hatásai: antitumorális, mitózis- és mutációgátlás, antivirális és antiallergiás hatás.
Gátolják az LDL oxidációját, csökkentik a szív-érrendszeri katasztrófákat, a trombocita aggregációt.
A Flavin-7 adásával kapcsolatban szerzett klinikai tapasztalatok:
Több mint 20 betegnél végeztünk klinikai megfigyeléseket, főként emlőrákos, emésztőszervi, gyomor-, vastag-végbél rákos betegeknél. A betegkövetés szakmai szabályai szerint a fizikális vizsgálatokon túl laboratóriumi paramétereket, tumormarkereket, staginigvizsgálatokat, képalkotó diagnosztikai eljárásokat alkalmaztunk alapos anamnézissel, analízissel és az életminőség elemzésével.
Ezeket az adatokat a betegdokumentációban szerepeltetjük.
Kiemelendő, hogy a daganatos betegek egyénre szabott, komplex kezelési stratégiájában változatlanul meghatározóak a korszerű akadémiai orvoslás gyógyító módszerei (sebészi, irradiációs, gyógyszeres, citosztatikus, hormon-, immunterápia), de fontos a komplementer medicina, a tudományos természetgyógyászati módszerek alkalmazása is, sőt nincs még egy kórforma, amelynél az egységes, holisztikus, átfogó szemlélet és kezelés fontosabb, mint a daganatos betegségeknél.
A klinikai tapasztalatok első meglepetése az volt, hogy a páciens kardiális státusa miatt kontraindikált emlőablatiót nem végezték el, és 5 hónappal a készítmény szedését követően mammográfiával bizonyított regressziót észleltünk, egy évet követően a korábban 30 mm-es lobulált malignus képlet 14 mm-esre csökkent, az axilláris nyirokcsomó metasztatikus konglomerátum lényegesen megkisebbedett. Az észlelhető nyirokcsomókat pedig 2-3 mm-es, corticalis szegély vette körül. A páciens jelenleg is kiegyensúlyozott, jó állapotban van, másfél éve napi 2x5 ml Flavint szed, és kardiális állapota is igen jó.
Emlődaganatos kemo- és hormonterápiában részesült betegeink esetében tapasztaltuk, hogy a kemoterápia mellékhatásai a már említett mértékben csökkentek vagy elmaradtak.
Egyik emlőrákos betegünknél az öt éve fennálló, magas G-GT három hónapos szedést követően tizedére csökkent.
Másik betegünknél a dekompenzált májcirrózis kompenzálódott. Inoperábilis gyomorrákos betegünknél, akinél exploratív laparotomia történt, a Flavin-szedést követően abdominális CT-vizsgálattal igazoltan regresszió volt bizonyítható, 2000 szeptembere óta a páciens életminősége jó, 10 kg-ot hízott, dolgozik, autót vezet.
Egyéb betegségcsoportokra vonatkoztatva is kedvező tapasztalataink vannak, mint Alzheimer-kór, psoriasis, gravis arterioszklerózis, diabétesz, vírusinfekciók.
További humán megfigyeléseket jelenleg közel 100 háziorvos és 20 szakorvos végez.
Széles körű alkalmazásától a szív-érrendszeri és a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése, a morbiditás és mortalitás csökkenése várható.

Felhasznált irodalom
1. Kimura, Y., Okuda, H.: J. Nutr., 131/6/1844-9., 2001. jún.
2. Szende, B. és munkatársai: Exp. Mol Med., 30. 32/2/88-92., 2000. jún.
3. Subbaramik, K. et al.: Ann-N-Y Acad. Sci., 889214-23., 1999.
4. Ranelletti, F. O. et al: Int.-J. Cancer, 1. 85/3/438-45., 2000. febr.
5. Caltagrione, S., et al.: Int.-J. Cancer, 15. 87/4/595-600., 2000. aug.
6. Zhao. J. et al.: Carcinogenesis, 21/4/811-6., 2000. ápr.

Dr. Erdős Sándor-Szabó László

Szólj hozzá!

Címkék: flavin7 flavin flavinoidok

A bejegyzés trackback címe:

https://flavin7.blog.hu/api/trackback/id/tr47690242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása